MÄKLARE STOCKHOLM

GÖR DITT LIVS BÄSTA BOSTADSAFFÄR MED EN AV SVERIGES FRÄMSTA MÄKLARBYRÅER

Carl Pressbild

Med vår expertis, banbrytande metoder samt nytänkande anda
har vi framgångrikt etablerat oss i en väletablerad traditionell bostadsmarknad
samt knutit oss an kompetent personal med rekordhöga försäljningspriser i Sverige och lång erfarenhet i branschen.
Vi tar oss an varje enskilt uppdrag med stort ansvar och engagemang.

Stockholm

Underhand

Spanien

sälj med oss

Välkommen till Sveriges högsta fastighetsmäklarbyrå
i hjärtat av Stockholm

MÄKLARE STOCKHOLM

för oss är ni det viktigaste

Stockholm, juvelen bland Östersjöns städer, lockar med sin pulserande energi och en unik mix av kultur, historia och modernitet. Om du söker en ny bostad i denna dynamiska stad är valet av mäklare av avgörande betydelse för att navigera genom dess varierande fastighetsmarknad.

I hjärtat av Stockholms fastighetsvärld står CAF Mäkleris mäklare som förkroppsligar professionalism, integritet och en djupgående förståelse för stadens mångfaldiga kvarter och dess invånare. Vår expertis sträcker sig från de eleganta boulevarderna i Östermalm till de pittoreska gränderna på Södermalm och de moderna bostadstornen i Hammarby Sjöstad. Vi jobbar givetvis i mer områden: Bromma, City, Djursholm, Innerstad, Kungsholmen, Lidingö eller Vasastan är bara några av de områden vi specialiserat oss på.

Våra framstående mäklare i Stockholm är inte bara en förmedlare av bostäder, utan en mentor som vägleder sina kunder genom varje steg av köp- eller försäljningsprocessen. Vi lyssnar noggrant på våra kunders önskemål och behov för att skapa skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna. Genom att erbjuda en personlig och engagerad service skapar vi långsiktiga relationer som bygger på förtroende och respekt.

Med en fingerfärdighet för marknadsanalys och en fingertoppskänsla för trender kan Stockholms CAF Mäkleris mäklare erbjuda insiktsfulla råd om när det är bästa tidpunkten att köpa eller sälja. Deras omfattande nätverk och starka närvaro på den lokala marknaden ger dem en fördel när det gäller att hitta de mest eftertraktade objekten eller att marknadsföra en objekt på ett effektivt sätt.

Men det som verkligen skiljer de bästa mäklarna i Stockholm från resten är deras passion för att skapa minnesvärda upplevelser för sina kunder. Genom att kombinera skicklighet med en personlig touch förvandlar vi varje bostadsaffär till en lyckad och givande bostadsaffär.

Vi strävar inte bara efter att uppfylla våra kunders förväntningar; vi strävar efter att överträffa dem. Vår dedikerade personal arbetar hårt för att förstå varje kunds unika behov och önskemål för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar bäst. Vi vet att varje fastighetsaffär är unik, och vi tar oss tid att lyssna, förstå och guida våra kunder genom hela processen.

Så oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja din bostad så är valet av mäklare viktigare än någonsin. Välj oss för ett personligt och professionellt resultat som du kan lita på. Vi är här för att göra din fastighetsförmedling så smidig och framgångsrik som möjligt.

ERIC BREMBERG

EMILIA Almquist

BENJAMIN ERIKSSON

LINDA BREMBERG

OBJEKT

Ett urval av våra objekt till Salu

ASLÖGSVÄGEN 4

Djursholm

12 rok | 340 kvm 

Östermalmsgatan 79

Östermalm

2 rok | 59 kvm

SIGURDSVÄGEN 12

Åkersberga

9 rok | 313 kvm

SVANHOLMSVÄGEN 22

Stocksund

7 rok | 218 kvm 

Vi värnar om miljön

Genom att minska användningen av tryckt material kan vi drastiskt minska vårt pappersavfall. Våra mäklare kör enbart elbilar samt håller papperslösa visningar och därmed minskar vi vårt koldioxidavtryck.

 

Omdömen

Vårt företag och samtliga fastighetsmäklare är registerade
hos Fastighetsmäklarinspektionen
samt medlemmar i Mäklarsamfundet

Samarbetspartners

Om CAF Mäkleri

CAF Mäkleri, grundat och familjeägt av familjen Franzén, har inte bara etablerat sig som en pålitlig fastighetsmäklarbyrå utan har också blivit en symbol för förtroende och professionalism inom branschen inom premiumsegmentet av bostäder. Vi på CAF Mäkleri tror på att bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder, och detta återspeglas i varje steg av vår verksamhet.