Såld
Lidingö

Hagkroken 16

800 kvm, 30 000 000 kr
Beskrivning

VATTENUTSIKT PÅ FÖRSTA PARKETT I SYDLÄGE PÅ LIDINGÖ

I vackra omgivningar och milsvid utsikt över Lilla Värtan och Norra Djurgården återges denna OBEBYGGDA fastighet att förvärva. Fastigheten har beviljats ett bygglov från 17 januari 2022 men FÖRSÄLJS UTAN BYGGNAD och det går naturligtvis att ändra bygglovet enligt eget önskemål. De utformade bygglovshandlingarna borgar för att uppföra en smakfull villa om 572 kvadratmeter i tre våningsplan samt takterrass. En slående placering av byggnaden i sydväst läge med stora fönster som vetter mot den slående vattenutsikten. Fasaderna utförs av puts i ljusgrå kulör med fasadetaljer i obehandlad teak. Interiört har man inrett med öppna planlösningar, gym, spa och hiss som nås från samtliga plan. Planlösningen kan naturligtvis ändras och anpassas efter egna önskemål.

I närområdet kring Islinge på Lidingö erbjuds fantastiska badstränder, havs- och naturmiljöer, båtklubb, idrottsanläggningar och mängder med fritidsaktiviteter. På endast fem minuters bilavstånd når man tullarna, gynnsamma kommunikationer in till Stockholms innerstad, Lidingö Centrum och Ropsten.

Sammantaget är detta en unik möjlighet att skapa sitt drömboende i ett område som historiskt sett har kraftigt ökat i värde.

Fakta
Pris
30 000 000 kr
Tomtarea
800 m²
Upplåtelseform
Tomt - Friköpt
Fastighetsbeteckning
Constantia 7
Tomtarea
800 Kvm
Kommun
Lidingö
Fastighet
Ägandeform
Tomt - Friköpt
Fastighetsbeteckning
Constantia 7