Täljö

Åkersberga, Sigurdsvägen 12

9 rok 313 kvm
Beskrivning

Stor nybyggd tvåplansvilla med pool i Svinninge

Stor friliggande nybyggd tvåplans villa med pool i hög standard på en total markyta om hela 3963 kvm. Fastighetens storlek kan ge en möjlighet att eventuellt kunna stycka av inom snar framtid då delar av området håller på att planeras. Närapå samtliga fastigheter i området ligger mellan 1200 kvm till 2000 kvm per tomtareal vilket ger denna fastighet stor möjlighet för avstyckning i framtiden om en detaljplan skulle ändras till det som anses vara normalt i området. Fastigheten ligger i ett fantastiskt naturnära område bara ett kort avstånd från skolor, förskolor, närbutiker och stora köpcentrum. Svinninge har under ett par år bebyggts flitigt och numera är utbudet av aktiviteter, butiker, skolor och kommunikation en del av detta natursköna skärgårdsområde intill den välkända marinan.

I ett naturskyddat område når ni denna helt nybyggda fastighet med alla bekvämligheter som kan tänkas. Fastigheten har en huvudbyggnad om hela 313 kvm och ett stort dubbelgarage som även inkluderar ett förråd. Väl mött i den rymliga och stora hallen länkas du centralt till alla rum samt även via den stora vita trappa till ovanvåningen. Hela byggnaden följer en gedigen röd tråd med stora ytor, stora förvaringsytor, väl tilltagna garderober och övriga förvaringsytor. Dett gör sig påmint direkt i entrén med stora diskreta garderobslösningar i stilrena färgval.

Längre in i vardagsrummet möts du av en stilren avgränsad biblioteksyta med glasade partier i svarta ramverk. Stor sällskapsyta samt öppen lösning mot matsalsdelen. Längre följt in mot köket med samtliga förvaringsdelar i underkant med belysning sat en stor köksö med ytterligare förvaring, men som även ger extra matsalsplatser. På sydvästra sidan så finns tvättstuga och ett sovrum med bra storlek. Intill sovrummet och tvättstugan ett väl påkostat badrum som nås från sovrummet men även från hallen.

Pa andra plan kommer man direkt upp från den stilrena vita trappan med snygg belysning till ett större allrum och extra vardagsrum som disponerar ingångar till samtliga sovrum och även arbetsrum samt toalett och dusch. Två sovrum på sydöstra sidan har båda rymliga klädkammare med skjutdörrar. Master bedroom har en egen walk-in-closet samt vägg i vägg med det egna större badrummet.

Hela byggnaden genomsyras av bra standard med väl valt material i from av klinkerplattor i köket och stillrent ljust parkettgolv. Läckra belysta delar så som underskåp i kök, belysning i tappan och klassiska val av färger av tapet, klinker, kakel och ett genomgående ett väldigt smakfullt välbyggt hus. Till fastigheten så kommer byggnadsgaranti från byggbolaget och alla tillhörande garantier till el, vattenledningar, bergvärme, hushållsmaskiner och allt som ett nybyggt hus innefattar.

Ritning för gästhus om 57 kvm finnes med förinstallerad el, vatten och avlopp. Byggrätten är generös med tanke på tomtens areal.

Fakta
Boarea / Biarea / Tomtarea
313 + 70 + 3963 m²
Rum
9 rum och kök
Upplåtelseform
Friköpt/Småhus
Uppvärmning
Bergvärme
Vatten och avlopp
Enskilt vatten och avlopp
Fastighetsbeteckning
Österåker Täljö 1:52
Tomtarea
3 963 Kvm
Kommun
Österåker
Område
Täljö
Badrum
3
Gästtoalett
Ja
Byggnadstyp
2 plans villa
Byggnadsår
2021
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation och kyla
Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp
Enskilt vatten och avlopp
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Fönster
3-glas
Huvudsakligt väderstreck
SV
Allmänt skick
Som nytt
Fastighet
Ägandeform
Småhus - Friköpt
Fastighetsbeteckning
Österåker Täljö 1:52
Besiktigad
År 2021
Taxeringsvärde totalt
9 475 000 kr
Taxeringsvärde fastighet
2 475 000 kr
Taxeringsvärde tomt
7 000 000 kr
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
220
Värdeår
1931
Pantbrev, antal
10
Pantbrev, summa
7000000
Energistatus
Utförd
Energiklass
B
Driftskostnader
El
31 967 kr/år
Vatten/Avlopp
6 200 kr/år
Samfällighet
3 900 kr/år
Renhållning
12 300 kr/år
Försäkring
15 000 kr/år
Övrigt
6 200 kr/år
Summa
75 567 kr/år
Fastighetsskatt/-avgift
9 525 kr/år

Intresseanmälan

Reg. Fastighetmäklare

Eric Bremberg

070-458 93 00
eric.bremberg@cafmakleri.se

Biträdande Mäklare

Benjamin Eriksson

076-859 80 11
benjamin.eriksson@cafmakleri.se

Mina andra objekt till salu