Såld
Östermalm

Stockholm, Styrmansgatan 7

6 rok 188 kvm, 34 000 000 kr
Beskrivning

Exklusiv sekelskiftesvåning med moderna inslag invid Strandvägen

Med attraktivt läge, invid Strandvägen ligger denna smakfulla våning om 188 kvadratmeter väldisponerade på fem rum och kök. Våningen genomsyrar exklusiva och tidlösa materialval samt exceptionella ytor utöver det vanliga. Det stilsäkra köket är inrett i klassiska neutrala färger i kombination med Carrara marmor och vackra detaljer i mässing. Kök, sällskapsrum och vardagsrum ligger i fil med varandra med stora fönsterpartier som släpper in behagligt ljus i samtliga rum.

Vardagsrummen som är placerade med en mellanvägg ger ytterligare möjligheter att ha fler antal gäster på besök. Denna sekelskiftesvåning är förädlad till det yttersta med klassiska stukaturer i moderna inslag av färg, fönster och kakelugn som aldrig går ur tiden.

Välplanerad planlösning och svarta skjutbara industridörrar som vackert avgränsar klädkammaren och ena sovrummet. I denna magnifika klädkammare är även tvättmaskin/torktumlare gömt bakom en av de stilrena garderobsdörrarna.

Ytterligare två stora sovrum, varv det ena sovrummet har en rymlig balkong med utsikt mot innergården som nås via franska pardörrar. Våningen är genomgående smakfullt renoverat med vacker fiskbensparkett, smakfulla stuckaturer och gedigen takhöjd. Välskött förening med låg belåning.

I avgiften ingår värme, vatten samt bredband (grundutbudet i Tele 2)

Välkomna till en modern sekelskifteselegans på en av Östermalms mest eftertraktade adresser.

Fakta
Pris
34 000 000 kr
Boarea
188 m²
Rum
6 rum och kök
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Område
Östermalm
Fastighet
Ägandeform
Lägenhet - Bostadsrätt