Såld
Danderyd

Stocksund, Vintervägen 33

9 rok 308 kvm, 30 000 000 kr
Beskrivning

Villa i modern arkitektonisk design

Exklusiv och påkostad villa i modern arkitektonisk design med tre generösa våningsplan. Detta hem karaktärisera av synnerligen generösa ytor, högt i tak och stora fönsterpartier. Genomgående påkostade materialval i form av genomtänkt ljusdesign, inbyggda högtalare såväl inomhus som utomhus, vattenburen golvvärme, sex hela sovrum, fem badrum och två stora takterrasser i rakt söderläge. Fastigheten är belägen på en av Stocksunds mest attraktiva adresser, välkomna till Vintervägen 33!

Första plan bjuder på en välkomnande hall med platsbyggd klädförvaring i generös storlek. Från hallen öppnar huset upp sig mot den gedigna sällskapsytan, matsalen och luxuösa köket. Den öppna planlösningen omringas av stora vackra fönster med ett skjutdörrparti som leder ut till den väl tilltagna terrassen i söderläge. På första plan finns två sovrum varv ett master bedroom med klädkammare och tillhörande badrum med dubbelkommod samt bubbelbadkar. Den utmärkande trappan i betong och glas räcke leder ned till suterrängvåningen samt övre plan.

Utmärkande med övre plan är den öppna sällskapsytan i allrummet med stora fönsterpartier som ger ett enastående ljusinsläpp. Från allrummet har man direkt utgång till den stora terrassen i söderläge med utsikt över trädgården. Vardagsrummet är utrustat med ett smakfullt pentry. Vidare från hallen finner man tre sovrum med platsbyggda garderober samt två intilliggande badrum inredda med smakfulla materialval. Suterrängvåningen är inredd med ett rymligt kök, sällskapsrum, sovrum, badrum med bastu samt klädvård med fyra tvättmaskiner och tre torktumlare.

Välkommen till villan med modern arkitektonisk design som lämpar sig för familjeliv såväl som representation.

Fakta
Pris
30 000 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
308 + 35 + 1790 m²
Rum
9 rum och kök
Upplåtelseform
Friköpt/Småhus
Fastighetsbeteckning
Byråingenjören 11
Tomtarea
1 790 Kvm
Kommun
Danderyd
Område
Danderyd
Fastighet
Ägandeform
Småhus - Friköpt
Fastighetsbeteckning
Byråingenjören 11
Driftskostnader
Fastighetsskatt/-avgift
9 525 kr/år