Spontan jobbansökan

Integritetspolicy

Hyr släp hos oss på CAF Mäkleri

Nu hittar du alla våra skåpsläpvagnar här.

 

Nu är den stora nyheten äntligen här!

Från och med onsdag den 24-04- 2024 har du möjlighet att hyra våra stilrena skåpsläp helt gratis under de första 24 timmarna.

Hämta upp släpet på Holavedsvägen 17-27, 181 64 Lidingö. 

 

För att boka, ladda ner freetrailerappen.

Villkor och regler gäller, läs mer: https://freetrailer.com/se/allmanna-villkor-och-gdpr/allmanna-villkor/

Barn och cancer hör inte ihop!

Varje dag insjuknar ett barn i Sverige i cancer. Men det finns hopp. 85 procent av barnen överlever. För att ännu fler barn ska överleva sin cancer behövs mer forskning. Forskning som möjliggör nya behandlingar som är elakare mot cancern, men snällare mot barnen. Det är vi med och bidrar till.

Barn och cancer är två ord som aldrig borde ha nått varandra. Ändå bildar de den vanligaste dödsorsaken till följd av sjukdom bland barn i Sverige. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans gör vi skillnad i kampen mot barncancer.

Var med och bidra till vår insamling https://www.barncancerfonden.se/caf-makleri-x-barncancerfonden-

Med stolthet presenterar vi vårt senaste partnerskap med Eric och Linda Bremberg

Eric & Linda ansluter sig som partners till CAF Mäkleri och intar två nyckelpositioner. Eric som försäljningschef samt Linda som kontorschef. Med närmare 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen har Eric framgångsrikt förmedlat flera av Sveriges mest exklusiva bostäder på områden som Djursholm, Lidingö och Östermalm.

För närvarande förmedlar de dessutom Sveriges dyraste bostadhttps://www.hemnet.se/bostad/villa-12rum-djursholm-danderyds-kommun-aslogsvagen-4-19076916

Personligen präglas Eric av förtroendegivande framtoning, transparent kommunikation och en imponerande drivkraft, allt kombinerat med en stark entreprenörsanda.

Varför valde ni att ansluta er till CAF Mäkleri?
Vi ser stor potential i affärsidén i CAF Mäkleri som försöker ta ett tydligt grepp om marknaden med hög aktivitet och stora satsningar inom marknadsföring. Personligen har jag och Linda alltid siktat på de absolut dyraste fastigheterna och bostäderna i Stockholm. Vi ser att med ett större team bakom oss och med möjligheten att utveckla det vi gör bäst och då kan vi bara bli bättre tillsammans. Varumärket Bremberg International Estate AB kommer leva vidare men partnerskapet kommer även att gynna befintligt varumärke.

Vad tycker Eric om detta partnerskap?
Jag ser att många mäklarbyråer börjar hitta synergier för att dra ner på kostnader och maximera intäkterna. Det är vanligt i många andra branscher med samarbeten mellan företag och vi ser samma tendens i vår bransch efter ett par tuffare år med en annorlunda marknad. CAF Mäkleri passar oss utmärkt med sin tydliga strategi och sin brinnande entreprenörsanda. Vi har på kort tid tagit stora marknadsandelar underhand och det konceptet kommer vi tillsammans kunna investera i och skapa nya digitala plattformar till.

Vår VD, Carl A. Franzén, delar sina tankar om samarbetet: Eric är en nischad mäklare som harmoniserar perfekt med våra värderingar. Med en gedigen och lång erfarenhet av att förmedla exklusiva fastigheter i Stockholm samt ett omfattande kontaktnät kommer han definitivt att stärka vårt team och bidra med sin expertis, något som både våra kollegor och kunder kommer dra nytta av. Eric är väldigt omskriven i media och har ett stort kontaktnätverk med säljare och köpare. Detta nätverk har han under åren arbetat hårt med och lyckas väldigt ofta matcha säljare och köpare underhand. Vi välkomnar Eric & Linda med öppna armar och ser verkligen fram emot att tillsammans skapa en framgångsrik historia!

Nedan har ni flera länkar:

https://www.expressen.se/ekonomi/bostad/175-miljonersvilla-slar-nytt-rekord-pa-hemnet/

https://www.dagensps.se/privatekonomi/bostad/djursholmsvilla-uppe-i-175-miljoner-rekord-pa-hemnet/

https://www.di.se/nyheter/bopriserna-sjunker-men-affarerna-tar-fart/

https://www.gp.se/ekonomi/nytt-rekord-pa-hemnet-175-miljoner-for-lyxhus.32ad833e-c212-46b1-aaf5-6d6a817e68e9