UNDERHAND

Alla bostäder är inte ämnade för den öppna marknaden

Marknadsföring av bostäder för dig som värdesätter diskretion. Vanligtvis strävar vi efter att ge en bostad maximal synlighet genom sociala medier, digitala kanaler och traditionella medier. Vi förstår dock att det kan finnas många anledningar till att vilja sälja sitt hem utan att dra till sig alltför mycket uppmärksamhet. Tack vare vårt omfattande kontaktnät kan vi ofta matcha en fastighet med rätt köpare utan att det blir känt för allmänheten.

HEJ

Mitt namn är Eric Bremberg & jag är specialist på underhands-försäljning

Våra kunder som vill vara diskreta och inte önskar publicera sina fastigheter i traditionella medier arbetar vi istället med att försöka matcha med köpare. Denna inofficiella förmedling sker helt utanför internet och fastigheterna publiceras inte på vår hemsida utan helt i det dolda. Beskrivning av fastigheterna sker via digitala länkar samt genom traditionellt tryckta beskrivningar. Vår affärsidé bygger på långvariga kundrelationer med både fastighetsägare och spekulanter som söker fastigheter. Som spekulant i vårt register önskar vi skapa en relation med dig för att försäkra oss om att hitta rätt fastighet till just dig. Vi är noggranna med att konfidentiellt behandla din personliga finansiella information.

Eric Bremberg är en framstående mäklare specialiserad på att sälja exklusiva fastigheter och lägenheter underhand, ofta till de högsta försäljningspriserna per enhet i Sverige. Många av dessa försäljningspriser når aldrig den öppna marknaden, vilket gör hans tjänster särskilt attraktiva för både säljare och köpare som söker diskretion och hög avkastning.

Med över 15 års erfarenhet i fastighetsbranschen har Eric byggt upp en imponerande karriär och ett starkt rykte. Hans resa har tagit honom över hela världen, där han har varit aktiv som mäklare under längre perioder. Denna internationella erfarenhet har gett honom en unik förståelse för globala marknader och köpartrender, vilket han framgångsrikt tillämpar på den svenska marknaden.

Erics omfattande nätverk och djupa branschkunskap gör att han kan nå de mest krävande målen för sina kunder. Han har en förmåga att identifiera och förmedla fastigheter som uppfyller specifika och ofta högt ställda krav. Genom att kombinera sin internationella försäljningserfarenhet med en djupgående insikt i den svenska marknaden kan han erbjuda sina kunder skräddarsydda lösningar som inte bara uppfyller, utan ofta överträffar deras förväntningar.

Eric Bremberg arbetar med en noggrann och strategisk metodik. Han förstår vikten av att presentera fastigheter på bästa möjliga sätt och att hitta rätt köpare som är villiga att betala premiumpriser för rätt objekt. Detta uppnås genom en kombination av hans skicklighet i förhandlingar, hans detaljerade marknadsanalyser och hans förmåga att bygga långsiktiga relationer med både kunder och andra branschprofessionella.

Dessutom är Eric känd för sitt engagemang och sin personliga service. Han tar sig tid att verkligen förstå sina kunders behov och mål, vilket gör att han kan erbjuda en nivå av kundvård som är oöverträffad. Hans mål är alltid att säkerställa att varje transaktion är så smidig och framgångsrik som möjligt, från det första mötet till avslutandet av försäljningen.

Sammanfattningsvis, om du söker en mäklare som kombinerar gedigen internationell erfarenhet, enastående lokalkännedom och förmågan att sälja exklusiva fastigheter till topppriser, är Eric Bremberg det självklara valet. Hans expertis och engagemang möter dina högt ställda mål med största möjliga framgång.

Söker du hus i danderyd eller lidingö?

Söker du lägenhet innanför tull?

Benjamin